no breaks, no gear, no fear..


Smederna - Vargarna 50-46




ÄNTLIGEN! så gick jag på årets första speedway match.. skulle gått för 2 veckor sen men då glömde pappa hämta upp mig. det är dåligt av mig att inte ha sett nån match än iår med tanke på att jag inte missade en enda match under flera flera år under min barndom. men de är ju så dyrt att gå nu också..
iallafall, så är det så härligt att gå på speedway, hela inramningen. sätter sig bak på farsans motorcyckel och glider iväg i bara t-shirt i det härliga sommarvädret. det fläktar så skönt när man åker, och så strax efter hällby så börjar de underbara köerna som säger att det valkas mycket folk ikväll. förmånen med motorcyckel är att man bara fiser förbi alla bilar och kommer in på arenaområdet. man stiger av hojjen, och ser den stolta smedstadion och alla hundratal bilar.
det har inte vart mycket folk alls iår, men idag lyckades iallafall 3000 pallra sig ut till gröndal. det är rekord för iår, men annat var det för ett par år sen då det var 8000 på matchen mot masarna och snittet låg runt 4-5 tusen.
iallafall, så ställer man sig i kön och betalar sin billjet, går in och köper matchprogram och rör sig mot bortre sitplats läktaren i solen. förarna gör sin entré på bussen ute på banan och jublet stiger. dags för första heatet, motorerna skriker,  linan åker upp, förarna släpper kopplingen och flyger iväg. när de passerat första böj så känner man den underbara lukten av speedwaygrus.. alltså den lukten är nog den godaste som finns. och smederna börjar med att ta en 4-2a och applåderna flödar från den stående trogna publiken. speedway är härligt, ohja, speedway är underbart  ! <3

matchen då, jo vargarna drog ifrån tidigt med 8 poängs försprång, men sedan fick man se smederna göra en helt sjuk vändning.. att vända 8 poängs underläge till 10 poängs överläge på ett fåtal heat. alltså , hjärta där! sen blev det lite onödigt jämt på slutet då vargarna fick 5-1a strax innan slutet, men smederna höll undan och vann matchen med 4 och fick 2 poäng samt bonus poängen så nu har vi 8 poäng sammantlagt :) mikael max var KUNG, 17 poäng, vilket innebär att han vann 5 heat och kom tvåa 1 heat.


Hejhopp


Norge Norge mitt kära fosterland..

FAN va roliga planer som kom upp. på måndag ska jag, wille och daniele åka till norge. sitta i en buss i 6 timmar till oslo blir ju en höjdare! njäe.. inte riktigt. men jag har ju inte hunnit uppfinna en teleportör än, men en dag ska jag göra det!
i vilket fall som helst så ska vi hälsa på johanna min syster som bor i nån lägenhet i oslo, och på kvällen så ska vi ta tåget till asker där danieles syster bor och jobbar. så ska vi chilla gärnet där i flera dagar och sen så åker vi hem igen lördag morgon. går åt en del pengar tyvär, men något måste man ju hitta på i sommar.
säger det redan nu, jag kommer inte kunna svara på sms om någon undrar varför jag inte hör av mig tillbaka. blir för dyrt.. dessutom ingen dator, hur ska jag klara mig ? :O

Igår så sov dani och wille hos mig, de va en trevlig kväll. pizza, fotboll, fifa, film och äkta newcastle öl direkt importerat från england ;)
låg och spelade fifa fram tills 5 halv 6 på morgonen.
och idag så var vi hos mig en stund sen så åkte vi hem till wille och var där.
Nu är jag hemma, känner mig lite smått sliten men med lite sömn så mår jag nog bra igen. men någon sömn blir det ju inte idag heller, känner inte för att sova. så blir väll att man nöter oth eller pratar hockey med fridolf hela natten som har blivit en vana eftersom den tönten aldrig sover.
Nu hade jag iallafall tänkt att dunka ljuvlig musik och ta något gott att äta och dricka.

hörs !

DO


vad vi uppnår i livet ekar i evigheten

2008-04-17       -     It's magic <3
 

NHL draft 2009




Ojojoj, här kommer masssssa saftiga hockey nyheter kring NHL. klockan 1 började NHL draften i montreal och det var speciellt två spelare det handlade om. svensken Viktor Hedman 18 år från modo hockey och canadensaren tavares 18 år. Islanders hade första picken och valde offensivt istället för backen viktor. men viktor blev vald två av tampa bay lightning och det var ju kul det också.

Och här kommer mer svenskar från draften..

pick # 6 - Phoenix Coyotes - Oliver Ekman Larsson back från Leksand
pick # 10 Edmonton Oilers - Magnus Pääjärvi Svensson forward från Timrå 
pick # 17 St Louis Blues - David Rundblad back från Skellefteå

och mitt lag Anaheim Ducks hade 15e picken och valde Peter Holland center från engelska OHL.
det skedde även övergångar under dagen.
Anaheim fick Joffrey Lupul och Luca Sbisa från Philladelphia Flyers samt två draftval i första rundan och Philladelphia fick Anaheims back bjässe Chris Pronger.. riktigt synd tycker jag eftersom jag älskar Chris spelstil, men man undrar ju vem som gick vinnande ur övergången.. 2 spelare och två draftval i förstarundan mot en back.. hmm.

draften är inte klar på långa vägar, men såhär ser det ut än så länge på svensk front.. Erik Karlsson från frölunda finns även kvar men jag orkar inte följa det längre.

Godnatt

Grattis mamma!

idag fyller mamma år, grattis! ska fira dig imorgon, bli gott med tårta som alltid. Igår så sov jag och pontus hos wille. käkade pizza, spelade fifa och kollade på UFC. köpte daim tårta, dyrt.. men alltid lika gott. åh så underbart god den är.

idag så var jag, wille och dani här och käkade mat och kollade på fotbollen. Sverige - England 3-3 och england vann på straffar som ni säkert redan vet. i halv tid så tänkte vi dra för sverige var sååå jävla dåliga. sen kom de ut som ett nytt lag och fyfan vilka rysningar man fick på bergs 3-3 mål. Jag hatar englands målvakt.. så jävla dryg och ful. står och hån ler i målet och lipar med tungan som en jävla apa. fyfan, inte rättvist att england vann!

har fått skapligt mycket motion de här två veckorna.. cycklar långt varje dag. det är skönt i sommaren, men är dock lite för varmt, svetten bara rinner när man kommit fram till söder / hem.

Som det känns just nu så vill jag fortsätta med basketen, men ska ändå inte sommarträna. börjar träna om 1-2 månader tidigast..

R.I.P Michael Jackson

long time, Huge loss..




bananahamock

igår så var jag hos wille hela dagen och sen kom också dani dit på kvällen. så sov vi där. föresten.. är man tjock om man äter en hel kladdkaka på typ.. 30-40 minuter ? jag vet inte riktigt, men fan så ljuvlig den var. en dålig vana vi fått daniele.. har hänt aldeles för många gånger, men det går ju samtidigt inte att låta bli när den ligger där i frysgrejjen inne på konsum/ica och stirrar en i ögonen och säger: oh yes, i know you want me baby. eat my brown fill !
svårt att motstå alltså.
Idag så fick jag gå upp tidigt, eller ja 11 men det är tillräckligt tidigt för att ögonen ska vara helt döda. gick till stan och tog bussen ut till torshälla. åkte till farmor där jag fick lunch, och sedan hjälpte henne med att måla. skulle måla ca 10 reglar som jag och pappa snart ska sätta upp i taket ute på altanen. ska lägga nytt tak och så. lättförtjänta pengar att stå och måla i det underbara vädret. var klar vid 6 nån gång, så tog bussen hem ända till borsökna igen som tog en timme., usch så jobbigt det är att sitta och svettas på en buss så länge. efter en stund så kom wille hit, tog en promenad runt sjön och köpte mjukglass. sedan lite one tree hill och fotboll. nu är jag själv igen. känner mig rätt trött, men blir nog rätt sent ikväll som vanligt.
Gud måste verkligen ställt in sig på att hata mig  den här veckan..  i förrgår sträckte jag ryggen så jag inte kan vända mig till höger utan att det gör ont, och senare nere på fotbollsplanen så spelade jag, wille och dani fotboll. då började jag trixa och skulle visa mina dolda kunskaper, efter 3-4 studsar på fötterna så tog jag i och fick feta backspinnen rätt upp på näsan och så flög jag i backen med massa tårar rinnandes, dels av skratt och dels av att jag träffat tårkanalen.
Idag så har jag brännt mina axlar så det svider, och så i morse när jag skulle sätta mig på knä så knäckte det till, och nu har jag problem att böja högerknä för det gör så jävla ont. sen har det hänt lite andra saker också. bäst att man stannar i sängen hela dagen imorgon så oturen inte fortsätter..

" perry! your lips, my ass, they should meet.. "
citat från - bob kelso, scrubs

hej.


22 juni

klockan är halv 2 och jag vaknade för ungefär en timme sen. jag måste börja med att berätta att det hände en helt fantastisk sak igår. det är nämligen så att jag och tälje-tönten frida, eller ja fridolf som hon heter egentligen.. vi tyckte samma sak om en grej :O och det händer verkligen aldrig, jag vet bara en annan sak som vi tycker samma om.. det är att vi gillar gamla scaniarinken bättre än den nya. och vid 2 tiden igår natt så säger hon; "nu ska jag se mighty ducks filmen". och det finns tre stycken, och så säger hon att 2an är bäst , som jag också tycker. helt otroligt va ? :D det lär ju aldrig hända igen, så jag skriver ner det här som en påminnelse att fridolf inte hatar mig.

nu ska jag måla svart en gång till på väggen och sen är jag väll klar med det här jävla rummet? nejdå, måste ju lägga nytt laminat golv också.. fast det orkar jag fan inte idag. sedan så ska jag va med daniele och wille. och ikväll ska jag nog se U21 EM mellan England och Tyskland.

Ciao.

FOUR!



blev väckt av mamma klockan 1 och då fick jag hjälpa till att klippa häcken och så.. fick ju pengar och då är jag hurtig, tro mig!
senare så kom wille hit, vi spelade golf ner på fotbollsplan och fan, trots att jag inte hållt i en klubba på 3-4 år så har jag snitsen kvar ;) gick jävligt bra faktiskt. sen kollade vi på filmen alpha dog och tog en mjukglass ner på månas. en liten cyckeltur senare runt sjön och sedan oth. mja, så såg väll dagen ut. ikväll blir det väll ännu mer oth skulle jag tro.

so long!

Tevez och ronaldo lämnar united. och real madrid kommer få ett jävla bra lag nästa år... fyfan, ronaldo och kaká dit bl.a.. 

släktträff typ?

blev väckt klockan halv 12 på ett lika brutalt sätt som igår, mamma nyper mig i stortån och drar i mig tills jag svarar.. fick då veta att vi skulle åka till farmor och äta lunch. då tänkte jag, varför vill gud mig illa? jag som var så jävla trött. men jag hade inte träffat farmor på ett tag så jag kände att jag fick ställa upp. inte för att jag inte gillar min farmor, för det gör jag.. men det är alltid så tråkigt och man sitter bara där och stirrar i golvet och gäspar tills man ska åka hem. men snäll som jag är så följde jag med till torshälla.
 sedan vid 3 tiden så sa dom att vi skulle börja göra oss i ordning, då tänkte jag o gud vad skönt att få komma hem och slappa!
icke.. nej då skulle vi tydligen alla 5 - jag, mamma, pappa, farmor och allan åka till hallstahammar för att hälsa på mormor och morfar där dom är och campar just nu. och vips så sitter jag, den längsta personen av oss i mitten i baksätet ihopträngd av farmor och allan. och där någonstans tog mitt tålamod slut. jag ville bara åka hem men hade inte så mycket val. så fikade vi där hos mormor och morfar, och 5 andra släktingar var där också. jag som får panik av släktträffar, hur skulle jag klara av dessa nötter till släkt.. Okej, en sak var faktiskt jävligt rolig. nu är det tyvär så att bara dom i mitt lag förstår det här.. men min danska släkting sa : - det är citron likör i kakan. jag ba :O HAHAHAHAHAHA !

sen åkte vi hem typ halv 6. lämnade farmor och allan i torshälla, och så körde jag hem där ifrån. så nu sitter man här med fet huvudvärk, hungrig mage, och humöret är allmänt pissigt, som det även vart de senaste dagarna. 

Hej.


otippat ?



Alexander Ovechkin - Washington Capitals

vinnare av:

Lester B. Pearson Award ( mest överlägsna spelare under NHL 2008/2009 )

Hart Memorial Trophy ( MVP säsongen 2008/2009 )

Maurice Richard Trophy ( mest gjorda mål 2008/2009 )


Fängelse?

 

en bra och en dålig hockey nyhet nu mitt i sommaren. den dåliga är att andreas jämtin riskerar att få fängelse för misshandel. när linköping spelade borta mot brynäs i vintras så fick jämtin matchstraff efter ett slagsmål i matchen. i spelargången på väg ut från isen så skriker brynäs sportchef : - din jävla idiot! Då hävdar 9 vittnen att andreas jämtin fått utbrott och slagit brynäs sportchef i ansiktet. beviset - en fet blåtira på vänster öga. Jämtin säger själv att de två bara dragit i varandra och slängt fula ord till varandra. Jag vet inte vad som är sant, men eftersom det är jämtin vi snackar om så blir jag inte ett dugg förvånad om han gett en rak höger ^^ rättegången är snart, och om det vill sig illa så får jämtin fängelse.. för Hvs del är det ju såklart bra, men jag är jämtin älskare så det vore ju ändå inte kul om han skulle få det trots att han spelar i sveriges äckligaste hockeyklubb LHC.
 
Nu bättre nyheter.
Hvs kapten Johan Davidsson har gått på rehab hela våren och sommaren för sin bukväggs skada han hade under hela slutspelet. Det var snack om att johan inte kunde spela mer hockey, men han har nyligen opererats i linköping och räknas kunna träna igen om 1 och en halv månad :) Riktigt bra nyheter det!

Daniel

on and on and on and on and on and on

åh, snacka om att jag är trött. vet inte om jag har någon större orsak till det men trött det är jag. Igår så åkte jag till wille på dagen och var där tills kvällen då jag åkte hem och åt mat och målade klart det sista som var kvar av väggarna. sedan fick jag skjuts tillbaka till wille så sov jag och pontus där. kom hem idag runt 4, och har fixat i ordning alla möbler i rummet typ. sedan legat i soffan och kollat på tv. jag är riktigt glad över att vädret är som det är idag för jag orkar inte göra någonting. vill bara ligga ner och glo film och tv. har lånat willes hårddisk så nu har jag säsong 6 med one tree hill också. jag känner mig lite konstig just nu, ena stunden är jag jätte sällskapssjuk och vill träffa massa folk, och andra stunden vill jag bara vara för mig själv och skita i allt.
Imorgon är det midssommar, inget speciellt för mig egentligen. eller, det har vart det alla andra år.. men inget jag lixom ser fram emot längre. en dag som vilken som helst av alla ruttna dagar om året. dagen ska iallafall tillbringas med la familia först och sedan daniele. hoppas på bra väder men det är väll att önska för mycket i guess.
nej, nu ska jag kolla massa filmer och oth så den här dagen försvinner någon gång.
hej hopp julgransknopp!

Daniel

Nobody said it was easy

vad har hänt med mig ? jag äter ingenting längre, jag antar att det beror på att jag inte tränar. Det känns rätt skönt på ett sätt för då slipper jag vara hungrig konstant och kan klara mig en hel dag utan mat. som idag t.e.x.. jag åt två mackor klockan ett, sedan åt jag ingenting på hela dagen. och när jag kom hem halv 10 så var jag inte ens hungrig :O då är det fan något konstigt på gång, ja menar,  jag.. ? jag är ju typ alltid hungrig annars. och sen när jag väl kom hem så orkade jag inte ens en hel tallrik med makaroner och köttbullar.
aja, åkte iallafall hem till åsa vid 3-4 nån gång. det var bestämmt att pappa skulle plocka upp mig i hällby halv 7 för att vi skulle åka till speedwayen. tror ni inte att morsan missuppfattat det hela och menat att jag ska få skjuts hem EFTER matchen !? åh, jag blir så trött. hade verkligen sett fram emot att få se årets första smedmatch, men icke. men det var inte hela världen för stannade ju kvar i hällby istället och det var minst lika trevligt :) plus att jagfick ju trots allt se en match, fotboll flickor 98. hällby-triangeln. och TIK vann såklart med 5-1 så bäst som dom är!
sedan fick jag somsagt skjuts hem av pappa EFTER speedwayen och nu är jag hemma igen. ska nog se en massa filmer nu, det är jag verkligen sugen på.
det var väll allt för idag ?  de tror jag, godnatt allesammans.

Daniel

that's what you get when you let your heart win

sedär ja, då var man nästan klar med rummet. bara finliret kvar. jag är nöjd med resultatet, nu känns inte mitt rum som en 5 årings längre. och ja, vissa prylar åker undan nu. men Hv flaggan, tröjan, och halsdukarna är ett måste iallafall. och gullegrisen förståss ;)
Har målat hela dagen så har inte hunnit med så mycket annat. har legat och kollat på mtv ett tag nu. blir nog sova rätt tidigt idag så man inte sover för länge imorgon som jag alltid har tendens att göra på sommrarna. det känns inte som att det vart helg precis, inte så konstigt heller. Känner inte att jag kan göra så mycket, har ju inte tillräckligt med pengar för nöje.. men man kan ju roa sig ändå som tur är. nu har jag haft det tråkigt i flera dagar så morgondagen blir kulkul!
Vi hörs vettja ! 

" SMÄLL, SMÄLL, SMÄLL PÅ !! "
- Wikegård

Pittsburgh Penguins NHL champions 2009



det var ett litet tag sen jag skrev här, men nu är jag tillbaka (Y)
i fredags natt / morgon så följde jag somsagt den sjunde och avgörande NHL finalen mellan detroit och pens.
alltså, avslutningen på den här matchen.. det är det värsta jag vart med om, och då har jag sett många matcher i mina dar ska jag säga er. pittsburgh leder med 2-1 med 6 sekunder kvar. tekning i detroits anfallszon. detroit vinner tekningen, slagskott från blå , och det blir retur. med en jävla sekund kvar av matchen så har lidström helt öppet mål, och penguins målvakt fleury slänger sig som en fotbollsmålvakt och räddar skottet och blir helt klart matchvinnare.
så jag säger FUCKING YES ! hampus och frida, ta ert detroit och kör upp det nånstans :)

Annars har helgen vart rätt långtråkig. igår så började jag renovera mitt rum och senare på kvällen drog jag, pontus, dani och wille på bio. baksmällan, riktigt bra var den.
och idag har det verkligen vart långtråkigt.. har jobbat i rummet hela jävla dagen och nu orkar jag inte mer. hunnit klart med två väggar, så ska måla grått nån annan dag. ikväll blir det slappa efter en tung arbetsdag! *host*

fasiken, idag lämnade en till Hv spelare laget. mikko louma är klar för ryska KHL ligan. ett års kontrakt, lycka till!
Annars ser truppen jävligt bra ut. i princip samma lag som förra året, dock några förluster men också 3 grymt bra nyförvärv!

lämnar för spel i :
Mikko Louma - Atlant
Nick Angell - Frankfurt
Jonas Johansson - Västerås
Kim Staal - Malmö

ska spela i Hv, kommer från
Per Ledin - Colorado / AHL. har skrivit 6 årskontrakt <3
Lance Ward - Frankfurt
Oscar Sundh - Timrå

sedan har vi även fått ny coach, janne karlsson från frölunda. och en till ass coach - fredrik olausson som var back i Hvs guldlag -04.

Daniel

Pittsburgh Penguins NHL champions 2009 ?

Om ca en timme så ska jag bege mig till soffan för att se den avgörande NHL finalen mellan Detroit och Pittsburgh. Jag håller så klart på Pens eftersom att kungarna Malkin och Crosby spelar där. Men den största orsaken till mitt val av lag i den här finalen är att både Hampus och Frida håller på Detroit , så det faller sig naturligt att jag är emot dessa nötter.
så jag säger bara, GO PENGUINS !

Gårdagen spenderades först och främst hemma där jag fixat och donat. har bl.a fått ner alla Hv prylar från väggarna. ska nämligen måla om mitt rum någon dag här framöver, två väggar gråa och två väggar svarta. kan nog bli rätt snyggt om jag får säga det själv. mot kvällen så cycklade jag till ekeby där jag var med åsa, linnea och ina tror jag den sista hette. fick träffa linneas hund, en golden. den var väldigt go måste jag säga och jag saknar att ha hund. saknar min hund, zebben :/

Idag så tillbringade jag dagen med daniele, pontus och william i slagsta. blev som vanligt fläsk och fifa / NBA.
pöjkera påstod att jag gled in på ett banan skal till final. säga vad man vill, men vann det gjorde jag !

Nej nu ska jag chilla ett tag här innan jag lägger mig i soffan för NHL final. ska bli både sorgligt och roligt att se den sista hockeymatchen för den här säsongen. nu håller vi alla tummarna för att Penguins vinner så att frida och hampus inte kan jävlas med mig (Y)

Det är nu 8 månader sen super löftet Alexei Cherepanov avled under en hockeymatch i ryssland. det har gått så fort, känns som igår :/


Alexei Cherepanov 1989 - 2008

Veni Vidi Vici <3



return train ticket to Södertälje 210 kr

bus return to Scaniarinken 38 kr

food 100 kr

game ticket 200 kr

to see your childhood heroes play their life's hockey when you're on site ... priceless


vi är svenska fans allihopa!

hemma igen efter en övernattning med daniele och wille hemma hos wille. spelade fifa och moffade fläsk som vanligt. som avslutning på kvällen såg vi en av mina favoritfilmer, miracle som man får gåshud av hur många gånger man än ser den. ikväll kommer de två herrarna till mig istället, för då är det nämligen fotbollskväll på hög nivå. VM-kval, sverige - malta på ullevi. och ja, sverige måste typ vinna för att ha någon chans att ens ta sig till vm nästa sommar. efter den matchen så står england - andorra på programmet.
vilket skitväder det har vart alltså, 7 dagar irad har det vart grått och tråkigt. nej, nu får det bli riktig sommar snart! nu är det uppladdning som gäller, vi är svenska fans allihopa!

ja jag vill leva jag vill dö i norden ! <3
 
Daniel

People always leave

people always leave, taget från one tree hill. inte för att det stämmer på mig direkt, men använde mig av det citatet  nu när syrran drar igen.
första dagen på sommarlovet. i helgen har det vart full fart, och jag orkar inte berätta sak för sak  utan tar det hela i en sammanfattning.

fredag;
skolavslutning
daniele
åsa & linnea

Lördag;
chill hemma
stan
fotboll

Söndag;
wille
film, oth
wille sov här


och idag så åkte jag till vårdcentralen vid 9 och hämtade ut medecin. sedan chillade jag och wille och kollade på oth och scrubs. senare så kom massa släkt för min syster fyller 20 år idag. Grattis! och nu är jag trött på allt folk som vart här idag så det känns riktigt skönt att bara luta sig tillbaka, sätta på ljuv musik, och bara ta det lugnt framför datorn. åh....
Syrran åker till norge inatt igen, känns skönt på ett sätt. hon får gärna komma i omgångar då och då som hon gör nu. det är lagom. hon kommer nog inte bo i detta hus något mer. bara temporärt isåfall. för hon hatar visst den här hålan till stad, vilket jag kan förstå när hon bott i oslo i en månad. aja nu orkar jag inte skriva mer. ska bli skönt att få sova imorgon igen, men det SUGER att morsan har semester den här veckan. det går mig på nerverna, så jag måste bort från huset för att inte få panik av allt tjat. resten av kvällen ska jag nog nörda oth. kommit rätt långt nu, mitten av säsong 4.

Daniel

Vart var Dansken när vi behövde han som mest?

denna kväll som skulle bli så underbar? nej underbar var inte rätt ord att beskriva kvällen med. snarare stor besvikelse och pinsamt. Såg så fram emot att röja på strömsholmen i det fina sommarvädret och skrika fram sitt sverige till seger. icke, det var kallt som in i helvete och så småningom kom också regnet. Då fick det vara nog, jag och daniele skiljdes åt och åkte hem. såg klart sista halvlek hemma i soffan där man som vanligt fick höra massa klagomål och svordommar från min fader bredvid mig. Ikväll hade han förvisso helt rätt i det han sa för omväxlings skull. man skulle väll kunna säga att sverige gav segern till danmark så som danmark gav segern till oss i fjol, eller förlåt den fulla dansken gav oss ju så klart segern. så vi är väll kvitt nu antar jag? källström brände straff efter 10 min, och inte blev det bättre av att mikael nilsson serverar en dansk spelare 2 meter från mål så danmark tar ledningen. det blev till sist segermålet eftersom att både danmark och sverige missat mål från 2 meter under matchen. näe gott folk, sverige tar sig inte till vm nästa sommar. det vågar jag nästan lägga pengar på. Det som skulle bli den bästa sommaren på länge nästa år..
Nu orkar jag inte tänka mer på fotboll efter en sådan här besvikelse.

Daniel

 
strömsholmen

sommarlov vi väntat på, sommarlov vi snart ska få!

ÅH, halledojah! sista dagen i fucking fuck skolan för årskurs ett. jag skulle kunna sitta och berätta alla roliga, sjuka, snuskiga och underbara minnen vi haft under året men det tänker jag inte göra för då är jag inte klar fören imorgon.
Dagen började med att vädret var lika bra som Fredrik Norrena är mellan stolparna i kassen, d.v.s skit!
då gjorde det inte så mycket att jag inte hann köpa nya shorts till avslutningen.
 vi var i aulan och lyssnade på en massa musik, sedan så fick vi lite fika innan vi äntligen fick dra. kändes så skönt att äntligen få känna att man ska njuta av 10 veckors sommarlov.
vid 2 tiden så åkte jag hem till daniele, blev fifa som vanligt och jag blev praktiskt taget tvingad av dani att gå ner och hälsa på italienska till hans farmor och faster. kändes ju lite smått pinsamt eftersom att jag på nått sätt kände på mig att jag skulle få berätta vad jag kunde på italienska. och de enda jag kan är ju typ... ciao, bella, forza, tifo, vafancolo, borka potana, pizza o.s.v.
Jag hade turen med mig att slippa säga dessa fina ord och tog istället bussen hem vid 6. jag var hungrig som en oxe så bestämmde mig för att moffa i mig korv och pommes, prima!
resten av kvällen spenderade jag med åsa och linnea hemma hos åsa och trots att jag inte fick se min idol agnes på strömsholmen så blev det en mycket lyckad kväll!

Alltså, vad är det som gäller imorgon egentligen ? är det någon som vet om det är 18 års gräns till matchen på strömsholmen? måste ju fan veta så man inte kommer dit och inte får komma in och missar första halvlek.
Sverige - Danmark 19.00
tips; 1-1

nu är det sommarlov så hade bra, chilla gärnet så hörs vi !

allt slit är äntligen över, summer 09 here we come!

Torsdag, imorgon är det avslutning. fyfan, ettan har gått läskigt fort, känns som nån månad sen man satt där första dagen med den nya klassen. folk man inte hade en aning om vilka de var eller viste hur de fungerade. Nu har man lärt sig alla och jag har fått flera nya vänner. visst, det finns ju ett och annat stolpskott i klassen, men annars så känner jag att jag hamnat i rätt klass. Det ska bli så underbart med sommarlov, bara ta det lugnt, njuta och ta dagen som den kommer. är trött på allt regn och rusk.
Jag har ännu inte bestämmt vart jag hamnar imorgon efter avslutningen, men lördagen däremot är glasklar! Strömsholmen är vad som gäller och fotbolls feber utan dess like. Sverige - Danmark, vm kvalmatch och rivalmöte. kan nog inte bli så mycket större i svensk fotbollsväg i dessa tider. hoppas såklart på gryyym stämning och gult hav framför storbildsskärmen. Ser fram emot det enormt.

tänkte avsluta med ett underbart citat av Sidney Crosby som jag fullkomligt älskar. drömmar blir till verklighet.

, the uniform says alot about you. it can say you made'd it, or that you're on your way.
but where you end up, is entirely up to you..

Daniel

Onsdag

 
Daniel & Kevin

det sista jag tänkte innan jag la mig igår var "försov dig förfan inte imorgon när det är paintball"! självklart så vaknar jag med 7 min tills bussen går. men hann som tur var med den. så tog vi 720 ut till kjula när vi var nere på stan. riktigt jävla kul var det att lira paintball alltså. gör gärna om det fler gånger. haha direkt när vi startade så sprang jag och alen som var i samma lag till höger och gömde oss bakom ett hinder. det tog ca 2 sekunder och det första han säger är; "blev jag träffad" ? då började jag as skratta för då hade han blivit träffad mitt i pannan och hela masken var rosa. vissa träffar gjorde ondare än andra, speciellt på hårda ben så tog smällen rätt hårt. fick rätt ont i knät, handleden och höftbenet. Annars så trodde jag faktiskt att det skulle göra lite ondare än vad det gjorde, fast det var inte speciellt skönt att bli träffad. min träff på gurra var klockren! jag såg att han stack upp huvudet från ett hinder, och så drar jag ett skott. SPLASH! så var hela hans höger öga nerstängt med rosa färg på masken.

hemfärden var horibel! jag, daniele och pontus bestämde oss för att gå hem för nästa buss skulle gå om två timmar, en hel mil blev det till slut.. mina fötter är mer än härdade just nu. Äntligen hemma nu, sitter och fikar och funderar på vart fan dagen tog vägen ? klockan är redan halv sex snart, och nyss var vi i kjula och klockan var 1. det var väll allt för idag, blir avslappning till max ikväll. ska bara sitta hemma och dega.

tränaren Zoran Lukic är sparkad i Djurgården, det var väll kanske på tiden. men jag är inte nöjd med ersättaren.. assisterande tränaren andré jeglertz tar över och det är jag kritisk till. In med en ny fräsch tränare istället för att byta ut humle mot dumle. Som det ser ut nu så är jag nöjd så länge DIF inte åker ur iår. ser jävligt mörkt ut.

Daniel

återigen gryr dagen

igår för varmt, idag för kallt. alltid är det nåt att klaga på. idag så satte jag och pontus panel ute i friggan och fan så bra vi jobbade. kom riktigt långt, fast blev ändå inte riktigt klara. men jag är ändå stolt över dagens insats!
när vi slutade 12 så drog jag, dani och pontus till tunapark där vi käkade lunch och herrarna jag nämnde shoppade loss utan bara den! eller lite iallafall.. sedan gångfärd mot slagsta där ifrån i regnet med tunga väskor. en heeel del fifa blev det, och jag bara måste nämna en sak vare sig daniele vill eller inte..
Milan - Inter.. jag var inter, med 3 min kvar så kviterar jag till 3-3. och på stoptid så fällde daniele mig när jag kom fri eftersom att han vet att jag inte kan skjuta frisparkar.. tro det eller ej, men med zlatan så gör jag en världsklass frispark och bombar in 4-3 ribba in på stoptid och vinner ;) värt en applåd? ja kom då, ja kom då!...

som jag sa igår så skulle gud vara piss nödig idag så ja åkte inte på speedwayen. verkar ändå vara en rätt tråkig match, bara massa jävla 3-3 or hela tiden och smederna ligger under med 2 poäng nu.

Morgondagen ska bli så jävla rolig! ska till kjula och lira paintball med klassen. ser verkligen fram emot det.

Daniel

she's ordinarie

Somehow everything's gonna fall right into place,
If we only had a way to make it all fall faster everyday.
If only time flew like a dove,
Will god make it fly faster than I'm falling in love.

This time we're not giving up,
Let's make it last forever,
Screaming Hallelujah.
We'll make it last forever.

Holding onto patience, wearing thin,
I can't force these eyes to see the end.
If only time flew like a dove,
Well we could watch it fly, and just keep looking up.

This time we're not giving up,
Let's make it last forever,
Screaming Hallelujah.
We'll make it last forever.

en dag mindre

Måndag, check ! bara 4 dagar kvar nu tills skolavslutningen.
Blev rätt sent igår därför att jag såg ett avsnitt av one tree hill, och var bara tvungen att se 3 till för att det bara var ett måste efter det som hände. idag så kom jag till engelskan som började 10, var där i fem minuter för att veta mitt betyg, och sen så hade jag håltimme i 2 timmar och 45 minuter.. kändes ju skapligt onödigt att komma in för fem minuter. iallafall så åkte jag och martin ner på stan för han skulle köpa kläder och sedan kom också dani och joinade oss. sedan stötte vi på snus som också hängde på och senare också pontus. vi gick och käkade på american, vilket kändes rätt onödigt eftersom jag inte ens var hungrig eller har den ekonomin.. men gud ville mig väl idag, så hon som tog betalt glömde trycka 2 bufféer när dani skulle betala vårt så fick alltså käka för halva priset. tummen upp för den!
nu är betygen satta och jag fick..
Matte - G
Engelska - G
Svenska - VG
Bild - VG
Bygg - VG
jag är rätt nöjd med de betygen.
klockan fem idag så hade vi "avslutning" med laget, vuci pratade mest om oss och så gav han priser till MVP osv..
Morgondagen ser jag inte fram emot, jag och pontus måste bli klara med panelen i taket ute i friggeboden.. och det är på det berömda håret om vi hinner det. slutar sedan klockan 12 vilket är jävligt skönt. hoppas att vädret håller mot kvällen, ska nämligen på speedway med farsan. jag har inte gått på nån match iår än, skäms! men tisdag och speedway brukar betyda regn och förseningar.. så blir inte ett dugg förvånad om gud är kissnödig imorgon heller.

Daniel

RSS 2.0