Sommar och sol

Halledojah vilket väder ! inte för att jag är en värme älskare, men det är så skönt att det blivit sommar ändå. vaknade runt 10 tiden för att solen sken rakt in i ögonen på mig. satt och degade här fram tills ett då jag begav mig till slagsta. kollade på fotboll med dani och wille. När vi sedan skulle ut för att lira boll själva så var min skjuts redan på väg. så nu är jag här hemma igen, även fast jag är grymt sugen på att dra ut till nåt trevligt ställe och lira lite boll och umgås och grilla. Det sistnämda får jag iallafall gotta mig åt här hemma. grillad kyckling och pommes står på menyn, mums!
Även fast man ska upp till skolan imorgon så känns det som lov. kan bero på det sköna vädret, vem vet.
Nu hade jag tänkt att gå ner och proppa i mig lite prinsess tårta som blev över hos farmor. mors dag idag också ja, grattis i guess ?
Vem vet vart kvällen tar vägen, kanske på fotbollsplanen, kanske på altanen i solen, eller så slutar den väll som vanligt här i mitt elektronik näste..

Daniel

Lördag var namnet

Första inlägget, meningen att göra ett gott intryck? näe skulle inte tro det. klockan är strax efter ett och ägonlocken vilar tungt över ögonen, åtminstonde för en liten stund sen och det är snart dags igen.
Lördag igen, för en vecka sen så låg man i ett klassrum i göteborg och lyssnade på vad vissa kallar ljuv musik, andra .. tja, kalla det vad ni vill! Göteborg 2009 var ett fint minne av ett möjligtvis avslutat kapitel ur min "basket-karriär". Jag har för tillfället beslutsångest om jag ska fortsätta eller inte, men det kändes skönt att om det så var mitt sista framträdande på basketplanen så var det en mycket bra avslutning.
Riktigt skönt med helg och ledighet. Igår så fick jag besök av wille och daniele, vi kikade på film och chillade mest. skönt att få vila kroppen efter en rätt tung vecka ändå.

Lördag, var tänkt att jag skulle lacka altanen idag, men slapp p.g.a min lathet så pappa fixade det.
tog det lugnt hela dagen och kollade en hel del one tree hill avsnitt. senare kom mamma hem med två överaskningar, den ena var en oxfilé pizza som satt som smäcken, fast nu får det va nog med pizza för åtminstånde.. ett par dagar  ;)
Den andra var kusin-vitamin carina som man inte träffat på år och dar. mot kvällen så kom åsa hit, som för övrigt är världens gulligaste tjej. Aldrig träffat en så rar tjej som åsa. hade trevligt hela kvällen och nu börjar kvällen lida mot sitt slut, eller natten rättare sagt. Funderar på att kika på NHL finalen strax mellan Detroit och Pitsburgh.. får se om jag håller mig vaken.

fd brynäs och Hv backen Nicholas Angell, som spelade för jönköpingslaget i fjol är klar för frankfurt.
Vet inte om jag tycker att det är bra eller dåligt, han var tänkt att ersätta Åkerman men klarade det inte särskilt bra om man tittar på poängskörden.. annars var han väll helt okej. gjorde inga större intryck men en helt okej säsong. Lycka till i Frankfurt.

Hörs och synes, inge slutspel för Brynäs.

Välkommen till min nya blogg!

Tjabba tjena hallå, vi säger så!
jahapp, då var man bloggare helt plötsligt då. jag har alltid gillat att skriva ner tankar och känslor på något vis och då passar det ju perfekt att ha en blogg?
Meningen med bloggen är inte att jag ska få en massa beundrare, utan jag vill helt enkelt bara skriva av mig vilket kan vara skönt då och då. Och för er som inte är hockeyälskare .. take it or leave it. Näe, riktigt så är det ju inte.. det är ingen hockeyblogg det här, fast jag kommer slänga in en och en annan mening eller uppdatering om hur läget är i hockeysverige. Annars kretsar bloggen mest kring mig, Daniel.

och för er nu då som kallar det bögigt att blogga när man är kille osv.. jag är inte bög, jag ser det här som en kul grej, så om ni inte orkar läsa eller har andra synpunkter.. stick? ingen tvingar er läsa om mitt liv.

Tack.

RSS 2.0