Pinsamt Hv..

årets första Hv match på plats för min del, åkte upp till stockholm med blückert family för att skåda sveriges bästa lag möta hårde hardy & co.

vart var ledin? vart var voutilainen? vart var melin? helt jävla osynliga var dom.. och ett blekt jävla Hv åkte på en 3-2 förlust trots att det inte kändes rättvist alls!
första perioden vann djurgården klart rättvist med 1-0 trots lika i skotten, och var det enda laget på isen. jag vet inte om Hv spelarna satt kvar i bussen eller om dom blev distraherade av järnkaminerna, men fokuserade på rätt saker var dom iallafall inte.
matchen börjar lida mot sitt slut och det står rättvist 2-2. Johan björk.. tar ensam hem pucken i egen zon, är inte speciellt stressad. men ändå, ÄNDÅ lyckas skånejäveln servera josefsson precis framför mål och pang! så gungar hovet och det står 3-2 på tavlan. det här var en av dom sämsta Hv matcherna jag vart på.. det var ingen som helst fart i spelet. andré petersson gjorde en riktigt jävla bra match, och det är kul att se att juniorerna kliver fram. Tedenby spelade också helt okej. men nyckelspelarna var totalt osynliga.. att Hv vann skotten säger ingenting. det var aldrig riktigt farligt förutom en gång då ett försök med köksvägen inte gick så speciellt bra. 
ett riktigt jävla skitmål avgör matchen och sånt hatar jag! individuella misstag, och inte en jävla passning satt rätt heller. det var slarvigt och ofokuserat. nu match mot frölunda på torsdag, SKÄRPNING!  


i'm back!

Det har vart väldigt dålig uppdatering p.g.a. jag inte har orkat så slö som jag är. Men Hv tågar på som fan och leder serien efter 4 spelade omgångar- obesegrade! och på lördag gör Lance comeback i kinnarps, love it!
Har vart jobbig vecka men nu är det snart helg igen, skönt! hej med er.
Frammåt stolta Håve <3





RSS 2.0