And here we go!

mitt i sommaren, eller ja med tanke på vädret idag så känns det mer som höst men iallafall så är det underbart med hockey såhär  i sommaren.

Hvs första träningsmatch vanns ganska enkelt till slut med 5-2 mot äckliga LHC. men det satt hårt inne, men starka som vi är så vände vi 0-2 till en 5-2 seger.

Vad ska man då säga om dagens match, VARGKROSS!
visst det är bara träningsmatcher, men det känns ändå stabilt att vi kan slå förväntade topplag som LHC och FBK med klara siffror. känns kanooon!

Hv71 - Färjestad 6-0

målskyttar

Petrasek
Torp
"Liket" Lindström x3
Puistola

Det är så jävla kul att LHC inte vinner, ett stjärnspäckat lag som verkar vara rätt överskattat. det är ju som sagt bara träningsmatcher, men dom har förlorat 3 matcher av 4 möjliga hittils. och det säger ju ett och annat, LHC är kanske inte så bra som alla påstår att dom är. Vi gör som alltid fel som bedömmer ett lag efter spelarmaterialet.. Kemin ska ju fungera också, kolla bara på lockout säsongen 2005, då var MoDo det stjärnspäckade laget som alla sa skulle vinna guld, men dom tog sig inte ens till semifinal. så namnen på papperet är inte bara det man ska titta på.

Så årets LHC är kanske inte så bra som alla säger ? det är såklart för tidigt att säga, men de har ju inte precis levererat så som alla förväntat sig. Och jag vet, träningsmatcher säger egentligen ingenting. för det är inte nu man ska vara som bäst, men det känns ju ändå bättre att gå in i en säsong med massa vinster och självförtroende än att starta den med en rad förluster.. Minns ju själv hur Hv haft det, massa förluster på försäsongen men spelar sedan kanon under grundspelet och även tvärt om.

Daniel

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0